Actueel

Nieuwe directeur - Jurjen van der Noord

Per 1 oktober is Jurjen van der Noord directeur van Geomaat. In deze nieuwe rol zorgt hij voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de beide vestigingen in Amersfoort en Groningen. Jurjen is voor velen geen onbekende: de afgelopen vier jaar was hij vestigingsleider van Geomaat Groningen. Jurjen van der Noord en Jolle Jelle de Vries zien dit als een volgende stap voor Geomaat. Op die manier geven zij de beste invulling aan de kernwaarden van Geomaat: vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid.

  • 1 oktober 2020
  • Amersfoort en Groningen
Verder lezen Sluiten

Groei en kwaliteit

Afgelopen 18 jaar hebben we als bedrijf grote stappen gezet: van een klein landmeetkundig bedrijf tot een gerenommeerde MKB+ organisatie. Inmiddels zetten dagelijks zo’n 100 mensen zich in voor Geomaat en werken wij aan de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Het is belangrijk dat onze (innovatieve) groeiambities en de dagelijkse bedrijfsvoering beide in goede banen worden geleid.

Om groei en kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk dat er continue focus is op de operationele aansturing. Hiervoor is Jurjen de aangewezen persoon, als echte verbinder en techneut zet hij zich al een aantal jaren in voor Geomaat als vestigingsleider van Geomaat Groningen. Nu zet hij de volgende stap in zijn carrière als directeur en mede-eigenaar van Geomaat.

Geomaat is een toegankelijke MKB+ organisatie met korte lijnen

Wie is Jurjen?

Jurjen is vader van twee kinderen en woont samen met zijn vrouw in Drachten. Hij is een geboren en getogen Fries. Naast zijn jarenlange ervaring in de wereld van de civiele techniek en de bouw is hij fanatiek watersporter. Hij is opgeleid tot civiel ingenieur en bedrijfskundige. “De koppeling tussen techniek en management, daar word ik enthousiast van”, vertelt Jurjen. Zo gaat hij verder: “Daarnaast heb ik al jaren de droom om te ondernemen”. Voor Jurjen voelt deze ontwikkeling dan ook als een stap waar hij al jaren naar toe heeft gewerkt.

Nieuwe fase voor Geomaat

2020, het jaar voor een nieuwe fase van Geomaat. “Het succes van de afgelopen jaren willen we voortzetten” vertelt Jolle Jelle. Zo gaat hij verder: “Ik ben ervan overtuigd dat Jurjen en ik een ijzersterke combinatie vormen. Jurjen richt zich volledig op de bedrijfsvoering, dit geeft mij de ruimte om verder te werken aan de innovatieve ontwikkelingen van Geomaat en de verdere groei van zusterbedrijf Eyefly.

“De afgelopen vier jaar heeft Jurjen een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Geomaat. In deze periode hebben we samen ervaren dat we elkaar goed aanvullen. Dit besluit is dan ook in de loop van de jaren goed overwogen en besproken. Sinds het begin van dit jaar is Jurjen meer en meer deze functie gaan bekleden. Het overdragen van mijn werkzaamheden geeft mij ruimte om volop aan de slag te gaan met innovaties. Ik geloof dat het een stap is die goed past in de ontwikkeling van Geomaat, Jurjen en mijzelf en dat wij samen een goede koers voor de toekomst gaan varen”, concludeert Jolle Jelle.

Toekomst visie van Geomaat

Geomaat haar doel is om niet ‘meer van hetzelfde’ te doen. De toekomst visie van Geomaat is om het productaanbod te verbreden en werkprocessen te verbeteren. Op die manier leveren wij een slimme oplossing voor ieder vraagstuk, hierbij komt maatwerk om de hoek kijken. Wij werken met big data en zorgen voor kwaliteit én snelheid door te streven naar: ‘innoveren door automatiseren’. Dit doen we door meer en meer AI toe te passen in ons werkproces. Lees hier meer over AI in de puntenwolk. “Dit past precies bij Geomaat’s visie: innoveren door automatiseren. Dat is waar ik mij voor ga inzetten!”, aldus een enthousiaste Jolle Jelle.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze verandering? Neem gerust contact op!

Jurjen van der Noord