Actueel

Infra Relatiedagen 2023

Dit jaar zijn wij voor de 17e keer aanwezig bij de Infra Relatiedagen in Hardenberg! Wij praten je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen Geomaat. Ook nemen wij een stukje beleving mee, je kan namelijk door onze data van de wijk Liendert in Amersfoort vliegen.

Samen met zusterbedrijf Eyefly vind je ons in stand 217 in hal 2. De Infra Relatiedagen vinden dit jaar plaats op 7, 8 en 9 februari. De beurs is iedere dag geopend van 13:00 tot 21:00 uur.

  • Evenementenhal Hardenberg
  • 7, 8 en 9 februari
Verder lezen Sluiten

Je treft je vaste contactpersoon op de volgende dagen:

Dinsdag 7 februari: Gerko Tibbe (projectleider infra), Remco Kootstra (bedrijfsleider Eyefly), Niels Snijdood (vestigingsleider Groningen) en Marcel Kuipers (commercial manager)

Woensdag 8 februari: Jeroen Watermulder (projectleider infra), Marcel Kuipers (commercial manager), Pier Kooistra (projectleider infra), Remco Kootstra (bedrijfsleider Eyefly) en Jolle Jelle de Vries (directeur)

Donderdag 9 februari: Remco Kootstra (bedrijfsleider Eyefly), Gerwin Bast (landmeter), Gerko Tibbe (projectleider infra) en Jolle Jelle de Vries (directeur)

Vlieg door onze data van Liendert

In een periode van vier weken hebben wij met onze Streetmapper door de straten van Liendert gereden en heeft Eyefly met de drone boven Liendert gevlogen om data in te winnen. De data-inwinning is onderdeel van het project Liendert Interactieve Visuele Ervaring (LIVE). Hierin testen ze de toepasbaarheid en ontwikkeling van Digital Twins. Dit om zo meer inzicht te krijgen in de inrichting van de openbare ruimte.

Door middel van onze ingemeten grondslagpunten hebben wij de data aan elkaar gerekend en gemodelleerd tot een Digital Twin. Tijdens de Infra Relatiedagen is het mogelijk om met een game controller door deze 3D-omgeving te vliegen.

 

Wij zien je graag op de Infra Relatiedagen in Hardenberg!

Meer actueel
Alles zien