Home

Certificering

Geomaat vindt een veilige werkomgeving, het terugdringen van de CO2-uitstoot en het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Wij zijn hiervoor op verschillende manieren gecertificeerd. Lees hierna.

Verder lezen Sluiten

Veiligheid

Wij willen dat onze medewerkers én onze onderaannemers in een veilige en gezonde werkomgeving werken. Om aan te tonen dat wij hiervoor zorgen, is Geomaat VCA-gecertificeerd.

Geomaat certificering VCA

Duurzaamheid

Ons energiebeleid  is erop gericht dat het werk, dat wij dagelijks voor onze klanten verrichten, op een milieuvriendelijke, effectieve, efficiënte en economische wijze gebeurt. Ons uitgangspunt hierbij is dat wij op elk moment voldoen aan de overeengekomen eisen en verwachtingen van de klant. Tijdens onze werkzaamheden willen we geen energie verspillen.

Daarnaast willen we onze CO2-uitstoot verminderen. De CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (www.skao.nl) gebruiken wij als hulpmiddel om dit te realiseren. In onderstaand schema staat onze CO2-uitstoot weergegeven.

CO2 uitstoot Geomaat

Geomaat certificering CO2 prestatieladder

Kwaliteit

Om onze kwaliteit te waarborgen en om aan te tonen dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Geomaat voldoet, is ons bedrijf NEN-EN-ISO 9001:2008-gecertificeerd.

Geomaat NEN-EN-ISO 9001:2008

Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Eens per kwartaal verzenden wij een nieuwsbrief over onze nieuwste projecten en innovaties. De gegevens die u ons verstrekt blijven vertrouwelijk.  Het is elk moment mogelijk om u uit te schrijven.

Ik schrijf me graag in