Actueel

Infra-Totaal: Groot Onderhoud Zamen

Voor onze opdrachtgever Van Gelder vormen wij de infrapartner tijdens het GO ZAMEN (perceel Noord). In opdracht van Rijkswaterstaat voert Aannemingsmaatschappij Van Gelder groot onderhoud uit aan de N50, A1 en A28. De werkzaamheden zijn onderdeel van het project Zamen perceel Noord. Onze expertise Infra-Totaal sluit precies aan op dit project.

  • A28, A1 en N50
  • april - juli
  • Van Gelder
Verder lezen Sluiten

Bundelen van onze krachten

Wij verzorgen de volledige maatvoering voor dit infrastructurele project van Van Gelder, ook nu hebben wij onze specialismen weten te combineren in één pakket: Infra-Totaal. Op die manier kunnen wij voor elke fase van het project de juiste producten aanbieden. Allereerst levert ons Mobile Mapping team in de voorbereiding middels scannen met het Streetmapper-IV systeem de benodigde data, waarvan een 3D puntenwolk kan worden gerealiseerd. Deze scandata wordt ingezet als input voor het asfaltontwerp.

In de uitvoeringsfase leveren wij meerdere producten, bijvoorbeeld de installatie van de GPS-basisstations, waarop alle machinebesturing kan draaien. Bovendien zijn maatvoerders actief voor het uitzetten van grond, wegen en kunstwerken. In de beheerfase zorgen wij voor de oplevering van DTB en KernGIS. Dus een concept van voorbereiding tot aan oplevering, op maat gemaakt!

Een prettige samenwerking en inbreng van vakkennis, zo hebben we samen een prima resultaat geleverd – Van Gelder

Tevreden opdrachtgever
Het project is zeer goed verlopen tot nu toe, er is sprake van een goede samenwerking met het gehele projectteam. Dit dankzij onze beschreven ‘pro-actieve en oplossingsgerichte’ instelling. Rond de zomer zal de laatste fase worden afgerond, betreffende de beheerfase: het opleveren van DTB en KernGIS.

> Meer weten over ons Infra-Totaalpakket? Neem gerust contact op.

Voordelen:

  • Producten voor alle werkfasen
  • Één partij voor al uw geodetische producten
  • Meervoudig gebruik van ingewonnen data
  • Innovatieve oplossingen
  • Efficiëntie en kostbesparende werkwijze

Wij zijn trots om mee te mogen werken aan het groot infrastructureel onderhoud: de deklaag moest worden vervangen, zodat de infrastructuur weer voldoet in levensduur en verkanting.

Gerko Tibbe

Gerko Tibbe

Projectleider Infra