Actueel

Infra-Totaal met succes toegepast!

Geomaat is er trots op dat wij hebben meegewerkt aan de grootste infrastructurele werken in Noord-Nederland van de afgelopen tijd, namelijk de N33 en de Haak om Leeuwarden. Hier hebben wij ons Infra-Totaal concept op toegepast.

Verder lezen Sluiten

Jolle Jelle de Vries, directeur Geomaat: “In 2012 kozen wij er bewust voor om de krachten van onze drie afdelingen te bundelen. Samen zijn de afdelingen Geo-informatie, Infra en Mobile Mapping in staat om de opdrachtgever een compleet pakket aan diensten te bieden. Wij noemen dit het Infra-totaalpakket. Onze keuze heeft goed uitgepakt. De combinatie heeft echt meerwaarde opgeleverd voor onze opdrachtgevers”.

Zo leverde ons team Mobile Mapping in de voorbereidingsfase van zowel de N33 als de Haak om Leeuwarden het 3D-model. Onze afdeling Infra gebruikte dezelfde scandata als input voor het asfaltontwerp. Ook in de uitvoeringsfase leverde Geomaat meerdere producten uit het Infra-totaalpakket voor beide projecten. Wij zorgden bijvoorbeeld voor de installatie van de GPS-basisstations, waarop alle machinebesturing kon draaien. Bovendien was op beide projecten tegelijk een team van maatvoerders actief voor het uitzetten van grond, wegen en kunstwerken.

Verder heeft ons team Geo-informatie diverse deformatiemetingen uitgevoerd aan het spoor en diverse kunstwerken. In ons Infra-totaalpakket zitten zelfs producten voor de beheerfase, zoals DTB en KernGis. Voor de N33 en de Haak om Leeuwarden hebben wij deze gegevens verzorgd.

“Het Infra-totaalpakket betekent voor de aannemers een enorme efficiëntie van het werk. Voor alle voorkomende geodetische en maatvoeringsvraagstukken – van voorbereiding tot oplevering – kunnen zij terecht bij slechts één partij.”- Jolle Jelle de Vries

Het Infra-totaalpakket betekent voor de aannemers een enorme efficiëntie van het werk. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!

Marcel Kuipers

Marcel Kuipers

Commercial Manager
Meer actueel
Alles zien