Actueel

Integraal Groot Onderhoud A-wegen

Voor het IGO Zuid project wordt een groot integraal onderhoud gedaan aan A-wegen in zuidelijk Nederland. Het gaat hier om regio Limburg en Noord-Brabant.

  • IGO Zuid project
  • Limburg en Noord-Brabant
Verder lezen Sluiten

Dit project is een goed voorbeeld van hoe Geomaat kwaliteit en kwantiteit combineert. Geomaat is ingeschakeld om de wegen in kaart te brengen op een razendsnelle, efficiënte en precieze wijze. Dit realiseerden wij doordat wij beschikken over de nieuwste technieken. Hierdoor waren wij in staat om de vele kilometers van dit project, de circa 220 kilometer, snel in te meten en te verwerken. Binnen enkele weken konden we het gehele product aan de opdrachtgever leveren. Dit kon door de snelle meetmethode, de Streetmapper-360 en de diverse eigen ontwikkelde software en tools. Daarnaast is het bij Geomaat niet nodig om veiligsheidsmaatregelen te nemen wanneer de weg wordt ingemeten en kunnen wij dit geheel veilig doen. Dit is mogelijk door ons Mobile Mapping systeem.

Naast dit project hebben wij soortgelijke projecten gedaan van dit indrukwekkende formaat, zoals voor het project IGO Noord en IGO Oost. Beide betroffen ook het in kaart brengen van honderden kilometers wegen, welke op een korte termijn zeer precies in kaart moesten worden gebracht.

Bij Geomaat gaan kwaliteit en kwantiteit hand in hand. Wilt u meer weten over groot onderhoud aan wegen? Neem gerust contact met mij op.

Alfred Mulder

Alfred Mulder

Projectleider Mobile Mapping
Meer actueel
Alles zien