Actueel

Kirsten Flikkema - Even voorstellen..

Mijn naam is Kirsten Flikkema. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Uithuizermeeden. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin en ben ik betrokken bij de zwemvereniging. Mijn kennis en ervaring in de Geodesie zit diep geworteld: ooit begonnen als landmeter na de opleiding MTS Geodesie. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar tekenaar en controleur van meetgegevens. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging kwam Geomaat op mijn pad, nu ben ik werkzaam als planner van de buitendienst. 

Verder lezen Sluiten

Wat doe je als planner bij Geomaat?

Sinds 2 maanden ben ik de coördinator-planner binnen Geomaat. Dit houdt in dat ik alle uren voor de buitendienst plan. De uren zijn zeer divers door onze verscheidenheid aan specialismen: maatvoeren en uitzetten in de bouw én infra, van (asfalt-)weg tot spoor en water. Daarbij heeft iedere medewerker zijn eigen vakkundigheid. Dat betekent dat je niet iedereen op elk project kunt plaatsen. Je moet weten welk specialisme iemand heeft en waar hij goed past. Als planner ben ik veel aan het mailen, bellen en appen om de planning te regelen. Dát maakt mijn werk dynamisch: iedere vakman op de juiste plek. Ik doe de planning voor de korte en de lange termijn en ga niet weg voordat de dagplanning rond is. Bovendien beheer ik de bedrijfskleding en de materialen voor het landmeten, samen met de planning een breed en divers takenpakket.

Wat vind je belangrijk in het werk?

Niet alleen het werk, maar ook het sociale aspect vind ik belangrijk: als een medewerker ziek is geweest en zich weer meldt voor werk, dan heb ik daar aandacht voor. Toen ik net begon bij Geomaat, heb ik eerst kennis gemaakt met de collega’s in het veld. Dat was fijn. Als je mailt, belt of appt met iemand, dan heb je daar meteen een gezicht bij, dat geeft een stukje persoonlijke betrokkenheid.

Iedere vakman op de juiste plek – aldus de kersverse planner.

Kirsten Flikkema

> Interesse in werken bij Geomaat? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer verhalen van Geomaat’ers.

Vestiging: