Actueel

Marten Heres - Even voorstellen..

Mijn naam is Marten Heres. Momenteel ben ik nog woonachtig in Rottevalle, maar per juni zal Marum mijn nieuwe woonplaats zijn. Naast mijn werk sport ik graag, van rugby tot wielrennen én voetbal. Ook breng ik graag tijd door met vrienden. In 2016 heb ik mijn studie HBO Bouwkunde (Architecture and Construction Engineering) aan de Hanzehogeschool Groningen succesvol afgerond.

Verder lezen Sluiten

Geomaat en rugby?

Bij rugby staan een aantal normen en waarden duidelijk centraal: respect, teamwork en discipline. Naast het feit dat ik deze normen en waarden toepas in mijn sport, vormen ze ook het uitgangspunt in mijn werk en privéleven. Respect voor én met elkaar legt de basis, teamwork om zowel samen met collega’s, als met de klant te streven naar het beste eindresultaat. En tot slot heeft dit ook overlap met het laatste kernbegrip discipline; streven naar het beste eindresultaat middels duidelijke communicatie een helder beeld schetsen voor zowel jezelf en je opdrachtgever. En nog belangrijker; dit alles ook correct naleven. Eerlijkheid en discipline gaan hand in hand.

Start bij Geomaat

Na het afronden van mijn studie ben ik bij een landmeetkundig bedrijf werkzaam geweest, zo kreeg ik affiniteit met de bouwmaatvoering en de laserscanning. Alhoewel ik hier veel praktische kennis en ervaring heb opgedaan, waren er helaas beperkte doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf. Binnen Geomaat is veel ruimte om mij persoonlijk te ontwikkelen, en zijn er ook doorgroeimogelijkheden. Al met al, een mooie en uitdagende functie ligt bij Geomaat voor mij klaar, hier ga ik mij dan ook met al mijn kennen en kunnen inzetten om de bouwmaatvoering en het laserscanning naar een volgend level te krijgen.

Geomaat verzorgt tot op de mm het digitaal inwinnen en uitzetten van de maatvoering bij uw bouwproject.

Marten Heres

Marten Heres

Projectleider Bouwmaatvoering & 3D laserscanning

> Ik ben uw nieuwe aanspreekpunt met alles wat te maken heeft met de bouw en het statisch scannen. Wilt u meer weten wat wij bij Geomaat voor u kunnen betekenen, schroom dan niet om mij een mail of belletje te doen. Ik sta u graag te woord!

Meer actueel
Alles zien