Actueel

Nadine van de Ruit - Even voorstellen..

Nadine is een echt mensenmens. Zo vertelt ze: Ik ben graag een spin in het web en hou ervan om veel dingen te regelen. Ik voel me thuis in een dynamische werkomgeving. Daarom past de functie management assistente goed bij mij. Samen met mijn man en dochter woon ik in het mooie Winsum. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin en doe ik vaak gezellige dingen met mijn vrienden. Ben je benieuwd wat mij drijft binnen Geomaat? Lees dan vooral verder.

Verder lezen Sluiten

Hoe ben je bij Geomaat terecht gekomen?

Voordat ik bij Geomaat ging werken had ik helemaal geen kennis van de geodetische wereld. Ik kom uit de installatiebranche, daar heb ik 17 jaar gewerkt. Vanwege de recessie van die tijd is mijn functie vervallen. Toen de vacature van management assistente voorbijkwam werd ik gelijk enthousiast en ging ik solliciteren. De werkzaamheden binnen deze functie zijn zo divers, geen dag is hetzelfde. In september werk ik alweer vier jaar bij Geomaat, de tijd vliegt!

Er komen steeds meer vrouwen in deze ‘mannenwereld’ werken en dat zorgt voor diversiteit. En gezellig is het zeker ook! Bovendien komen er steeds meer jonge collega’s bij Geomaat werken. Zij kijken vaak weer anders tegen dingen aan. Zo werkt Milou (23) nu bijna een jaar op de afdeling administratie en kan ik mijn kennis en ervaring met haar delen, maar ook leer ik op bepaalde vlakken weer van haar. Zo leren we dagelijks van elkaar.

Als alles op rolletjes loopt, dát geeft mij een goed gevoel

Een dag bij Geomaat

Ik ben het aanspreekpunt binnen Geomaat, wanneer je Geomaat belt dan krijg je mij aan de telefoon. Het klantcontact vind ik erg leuk, soms komen er hele leuke gesprekken uit voort.

Mijn dag is compleet wanneer ik veel heb geregeld: bonnen factureren, alle e-mailboxen weer bijwerken, afspraken plannen, het agendabeheer weer op orde brengen. Maar ook stuur ik namens iedereen een kaartje naar een jarige collega, zorg ik op een gepast moment voor een bosje bloemen, regel ik de kerstpakketten, en de locatie voor de personeelsvergaderingen. Je kunt mij omschrijven als een echte regeltante. Daarom zit ik ook in de personeelsvereniging waarbij we meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseren.

Verbinder binnen Geomaat

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, zoals je al begrijpt, is mijn functie heel divers. Ik voel me dan ook een echte verbinder binnen Geomaat en Eyefly. Geomaat heeft twee vestigingen: Groningen en Amersfoort. Zelf werk ik op de vestiging in Groningen maar ik heb regelmatig contact met de collega’s in Amersfoort. En zij weten mij ook altijd te vinden. Eyefly is het zusterbedrijf van Geomaat, daar voer ik dezelfde werkzaamheden voor uit als voor Geomaat. We doen het echt met z’n allen en dat vind ik mooi! Saamhorigheid staat bij Geomaat hoog in het vaandel.

Ik omschrijf Geomaat als een jong, dynamisch en innoverend bedrijf. Ik ben er trots op dat ik hier werk.

Nadine van de Ruit

Nadine van de Ruit

Management Assistente

> Interesse in werken bij Geomaat? Bekijk onze actuele vacatures of lees meer verhalen van Geomaat’ers. 

Meer actueel
Alles zien