Actueel

Nieuwe certificering

Geomaat behaalt nieuwe certificeringen gericht op veiligheid, milieu en klimaat. Zo continueren we ISO9001 (kwaliteit) behaalden we het certificaat ISO14001 (milieu) en is ons VCA* certificaat uitgebreid naar een VCA** certificaat! Dit past goed bij onze werkwijze en het toekomstperspectief dat wij vanuit onze vestigingen Amersfoort en Groningen hebben.

Verder lezen Sluiten

Zo vinden we een veilige werkomgeving, het terugdringen van de CO2-uitstoot en het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Dit willen wij graag vastleggen, toetsen en verbeteren waar mogelijk. Om die reden kiezen wij bewust voor deze drie certificaten, aldus Jurjen van der Noord.

Veiligheid

Een veilige werkomgeving, dat is belangrijk voor een ieder. Om aan te tonen dat wij hiervoor zorgen, zijn wij VCA dubbelster gecertificeerd sinds dit jaar (2021). Veilig werken is onze standaard. Het vak van onze landmeters en maatvoerders kent soms veiligheidsrisico’s. Het is belangrijk dat iedereen op een project en werklocatie zich bewust is van deze risico’s en daarna handelt. Samen met onze collega’s zijn we continue alert op de risico’s: we sluiten ze uit óf brengen ze terug naar een absoluut minimum.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld. Ook onze opdrachtgevers vinden duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Hoe wij bijdragen aan een duurzame wereld? Wij reduceren onze CO2- uitstoot tot een minimum: we rijden elektrisch waar mogelijk en monitoren onze CO2-uitstoot om bij te kunnen sturen. Maar ook werken wij op een milieuvriendelijke manier, rekening houdend met de eisen en verwachtingen van de klant. Zo gebruiken we duurzame materialen en doen we veelvuldig aan hergebruik. Dit milieuvriendelijk werken monitoren én tonen we aan met ons nieuwe certificaat ISO 14001.

Kwaliteit

Vakmanschap – één van onze kernwaarden – staat nauw in relatie met kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit en efficiëntie centraal staan in onze werkprocessen. Producten leveren met hoge kwaliteit is ons uitgangspunt. Een gedegen werkproces draagt hieraan bij. Om dat te waarborgen zijn wij al jaren ISO 9001 gecertificeerd.

Meer weten over onze certificering? Lees hier verder.

We zien dat steeds meer van onze klanten waarde hechten aan partners die veiligheid en duurzaamheid centraal stellen.

Jurjen van der Noord
Meer actueel
Alles zien