Actueel

Nieuwe Robot Plotter succesvol in gebruik!

Sinds een ruime maand zetten wij de Robot Plotter in voor diverse projecten. De eerste 120 km aan lijnen zijn al uitgezet middels deze technische innovatie: met succes en volle tevredenheid!

Met de komst van de Robot Plotter garanderen wij nu voor alle soorten projecten de meest efficiënte én veilige uitzet methode. Waar wij voor korte en flexibele projecten de Robot Plotter inzetten, zetten wij voor de grote en minder veilige projecten onze Autoliner in. Maar ook beheersen onze vakmensen het handmatig uitzetten, mocht dit het beste bij uw project passen.

  • Landelijk diverse projecten
  • April 2019
  • Diverse opdrachtgevers
Verder lezen Sluiten

Opvolger

Als één van de eerste gebruikers van de Road Plotter (Tyker), zijn wij zeer enthousiast over zijn opvolger: de Robot Plotter. Dit compacte apparaat zet op een snelle en nauwkeurige wijze de stuurlijnen uit op het asfalt. De geavanceerde besturing maakt gebruik van een digitale tekening met de stuurlijnen en van de GPS of Total Station. De stuurlijnen worden op de weg gespoten om aan te geven waar asfalt of markering moet komen.

Recent is de Robot Plotter al succesvol ingezet op de A28 (Van Gelder), A2 (IGO Zamen van Boskalis– Van Gelder),  N917 (Jansma) en Eemskanaal 22 (Koninklijke Sjouke Dijkstra).

Wij garanderen de meest efficiënte en veiligste uitzetmethode voor uw project!

Voordelen

Dankzij de Robot Plotter besparen we manuren. In vergelijking met het traditioneel uitzetten of het uitzetten met de Autoliner zijn er minder vakmensen nodig voor hetzelfde resultaat. Daarnaast brengt het compacte formaat voordelen met zich mee, zo kan het apparaat gemakkelijk worden vervoerd. Dit zorgt voor flexibiliteit en snelle inzetbaarheid. Een ander bijkomend voordeel is de instelbare spuitlengte en spuitinterval, zo wordt er voldaan aan project specifieke wensen of eisen.

  • Besparing van manuren
  • Spuitlengte en spuitinterval instelbaar
  • Flexibel en snel inzetbaar
  • Sneller, efficiënter en goedkoper dan traditioneel uitzetten

Specificaties

De Robot Plotter voldoet zowel aan de machinerichtlijn (CE) als aan alle wettelijke veiligheidseisen. Zo kan het apparaat met één druk op de knop worden gestopt, mocht dit onverwacht nodig zijn. Daarenboven is het uitzetten van lijnen met een offset mogelijk, bijvoorbeeld goed toepasbaar voor het uitzetten van markeringen. Door gebruikt te maken van de tablet op de afstandsbediening, kunnen digitale dxf bestanden eenvoudig worden geüpload via een laptop of USB-stick

Meer weten over de Robot Plotter? Of over de andere methodes die wij gebruiken? Neem gerust contact op.

Gerko Tibbe

Gerko Tibbe

Projectleider Infra