Actueel

Totaal Concept GO A7/A28

U kunt Geomaat inzetten voor de gehele opdracht wij zijn u van dienst binnen alle fasen van het project.   Een recente opdracht welke van begin tot einde is verzorgd door Geomaat is het Groot Onderhoud van de A7 en de A28. Bij dit Infra-Totaal project was er sprake van nauwe samenwerking met de aannemer, waardoor wij hen op gebied van inmeten, asfaltontwerp en uitzetten compleet konden ontzorgen.

Verder lezen Sluiten

Ons team bestaat uit diverse specialisten, welke op een zeer professionele manier worden gecoördineerd. Hierdoor kunnen wij de aannemer ondersteunen in het totaal concept: van het mobiele inscannen, begeleiden tijdens het werk, tot aan de revisie.

Daarnaast beschikt Geomaat over innovatieve tools, dit zorgt voor een efficiënte, snelle en nauwkeurige werkwijze. Zo kunnen wij automatisch nieuwe, vloeiende en rechte lijnen ontwerpen door de optimalisatie van de aslijn. Deze kunnen we vervolgens met een GPS gestuurde autoliner automatisch uitzetten. Hierdoor biedt Geomaat uiterste precisie in een zeer kort tijdsbestek. Deze manier van werken – het totaal concept – wordt steeds populairder bij onze opdrachtgevers, omdat zij dit als zeer prettig ervaren.

Door onze diverse specialisten en innovatieve tools kunnen wij bevestigen dat het werken met één en dezelfde partner mogelijk is bij Geomaat tijdens het gehele project. Wilt u hier meer informatie over? Neem gerust contact met mij op!

Marcel Kuipers

Marcel Kuipers

Commercial Manager