Home

Coördinator Mobile Mapping

Heb jij ervaring met het coördineren van projecten? Weet jij als geen ander wat Mobile Mapping inhoudt? Dan is dit jouw baan!

Verder lezen Sluiten

Wat ga je doen?

Voor de uitbreiding van ons Mobile Mapping team zoeken wij een coördinator. De focus van deze functie ligt op het begeleiden en uitvoeren van dynamische laserscanprojecten en het onderhouden én uitbreiden van jouw opdrachtgeversnetwerk. Samen met een team van specialisten werk jij aan de mooiste en meest spraakmakende projecten door heel Nederland (én buitenland). In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid, zo begeleid jij alle stappen binnen een Mobile Mapping project. Je bent van de acquisitie tot en met de uitvoering en evaluatie betrokken.

Als coördinator Mobile Mapping sta je middenin de organisatie en spar je graag met je collega’s over de beste uitvoering van jouw projecten. Hierin krijg je alle vrijheid om nieuwe ontwikkelingen te initiëren, creatieve oplossingen te bedenken en te realiseren.  Jij begeleidt zorgvuldig meerdere projecten naast elkaar en houdt gemakkelijk alle ballen in de lucht. Daarnaast bezoek jij jouw projecten actief en heb je veel contact met opdrachtgevers. De kreet van goed werk komt nieuw werkbegrijp jij goed. In deze functie is het mogelijk om door te groeien tot projectleider.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een jong, vakkundig en enthousiast Mobile Mapping team. Ook word je onderdeel van het kernteam in Amersfoort. Iedere maandag beginnen we met een startup. Tijdens deze startup bespreken we: de lopende- en komende projecten, bezetting, personele zaken, offerte aanvragen enzovoort. We zijn oplossingsgericht en werken nauw met elkaar samen, waarbij de kwaliteit van de projecten altijd voorop staat.

Geomaat is een innovatief landmeetkundig ingenieursbureau, gevestigd in Groningen en Amersfoort. Met circa 100 medewerkers zijn wij werkzaam binnen alle onderdelen van maatvoerings- en geodetische vraagstukken. Wij hebben een zeer brede klantengroep in de infra, geodesie, bouw en het spoor: van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

Onze groeiambitie in Amersfoort is sterk: wij willen ons ook in regio midden Nederland net zo (h)erkend en gevestigd profileren als in de regio Groningen.

Wat wij bieden

 • je wordt onderdeel van een enthousiast, jong en vakkundig team in Amersfoort
 • goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis & ervaring
 • alle middelen die nodig zijn om jouw werk uit te voeren: een auto voor zakelijkgebruik, telefoon en laptop
 • persoonlijk ontwikkelingsplan afgestemd op jouw ambities
 • flexibiliteit en een dynamische baan

Wat wij vragen

 • minimaal HBO- werk en denkniveau
 • kennis op gebied van LIDAR inwintechnieken en van mobiele scanapparatuur
 • je bent communicatief sterk
 • je bent commercieel of wil je daarin ontwikkelen
 • goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
 • relevante werkervaring in een vergelijkbare rol óf
 • je bent inhoudelijk zeer sterk en bent toe aan een volgende stap in je carrière

Indien je meer ervaring hebt, bijvoorbeeld als projectleider, en interesse in de functie hebt dan ben je ook van harte uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via deze knop. We gaan graag met jou in gesprek (geheel vrijblijvend)!

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden bij Geomaat? Neem gerust contact op met mij!

Bob Wind

Bob Wind

Vestigingsleider Amersfoort