Home

Werkvoorbereider Infra

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider Infra. Ben jij graag betrokken bij infra projecten van groot tot klein? Van eenvoudig tot complex? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Groningen
Verder lezen Sluiten

Wat ga je doen?

Wij werken aan verschillende infrastructurele projecten. Grote projecten zoals Aanpak Ring Zuid, maar ook kleinere projecten zoals de maatvoering van spoormoten. Als Werkvoorbereider Infra werk je nauw samen met de projectleider. Ook heb je regelmatig contact met opdrachtgevers en uitvoerders over de voortgang van het project. Jij bent namelijk een belangrijk onderdeel van team Infra, zo: bereid jij de uitzettekeningen voor, maak jij 3D-machinemodellen, bereken jij hoeveelheden (zoals grond of asfalt) en stel jij keuringsrapporten op. Jij kan goed uit de voeten met de programma’s Civil 3D en AutoCAD, nog weinig ervaring mee? Geen probleem, wij leren het je! Door de complexiteit van de infraprojecten is geen dag hetzelfde.

Waar ga je werken?

Wij zijn een innovatief landmeetkundig ingenieursbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het maatvoeren, inwinnen, analyseren en verwerken van geodetische data in het ruimtelijk domein. Dit doen we vanuit twee vestigingen: in Groningen en Amersfoort. Met circa 100 medewerkers werken wij aan een grote diversiteit aan projecten. Wij kennen dan ook een zeer brede klantengroep in de infra, geodesie, bouw en het spoor: van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

We werken volgens onze vier kernwaarden: vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid. Door onze afdeling Proces & Innovatie blijven wij aan de top binnen het gebied van Geo-ICT. Zij ontwikkelen namelijk software, tools en andere slimme technieken om onze werkprocessen te versnellen en onze producten te verbeteren. Ook werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf Eyefly: zij zijn gespecialiseerd in drone-inspectie en drone-mapping.

Wat wij vragen

  • je hebt een opleiding gevolgd zoals MBO/HBO Civiele Techiek, Weg- en Waterbouw of vergelijkbaar,
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring in infrawereld,
  • je werkt zelfstanding en bent communicatief sterk,
  • je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat wij bieden

  • een fulltime functie,
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van kennis & ervaring,
  • persoonlijk ontwikkelplan afgestemd op jouw ambities,
  • regelmatig teamuitjes!

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via deze knop. We gaan graag met jou in gesprek (geheel vrijblijvend)!

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden biinnen Geomaat? Bel of app gerust.

Jurjen van der Noord