Actueel

Waterpassen

Afgelopen jaar heeft Geomaat weer een zeer groot waterpasproject uitgevoerd voor Rijkswaterstaat, van maar liefst 1650 kilometer waterpassen! Mét bijbehorende projectleiding, uitvoering, berekeningen, levering en controles. Geomaat heeft dit project uitgevoerd als vaste onderaannemer van Antea Group binnen de raamovereenkomst Geo-informatie van RWS Centrale Informatievoorziening.

  • Landelijk
  • 2018
  • Antea Group
Verder lezen Sluiten

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Het project Secundaire Waterpassing Noord-Nederland is Geomaat en Antea Group gegund door RWS op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben een gedegen plan van aanpak gemaakt voor dit project met een passende prijs. Hieruit volgde dat wij de hoogste score hadden behaald. Door onze ruime ervaring met hoogtemeting (waterpassen) en ons innovatieve karakter richten wij het werkproces zo in dat het aansluit bij de wens van de klant. Daarnaast kunnen wij extra efficiënt en nauwkeurig te werk gaan. Dit doordat wij gebruik maken van allerlei zelfontwikkelde tools en software.

 

Geomaat komt de afspraken na en heeft ruim voldoende kennis om deze projecten te begeleiden. Bij problemen reageren ze snel en denken ze mee over een oplossing. – Johan Gerritsen, Projectleider RWS

 

Uitvoering

Het project verliep voorspoedig en de afronding was zelfs aanmerkelijk eerder dan verwacht. Dit dankzij de korte communicatielijnen en de ontwikkelde tool die de voortgang en kwaliteit van het project controleert en waarborgt. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat de geleverde resultaten ruim voldoen aan de gestelde eisen die RWS stelt aan metingen voor beheer van het NAP. Een ander bijkomend voordeel is dat deze tool overzichtelijkheid biedt, zo kan er tijdig worden bijgestuurd om een succesvol project te garanderen. Zowel de samenwerking met Antea Group als het contact met RWS verliep uitstekend.

 

Meer weten over hoogtemetingen/ waterpassen? Neem gerust contact op!

Ernst ten Napel

Ernst ten Napel

Projectleider Geo
Meer actueel
Alles zien