Actueel

Wij slaan samen met de Geo-sector de handen ineen

Op 24 maart brachten GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland gezamenlijk een statement naar buiten. In dit statement staat beschreven dat we niet bij de pakken neer moeten zitten in deze moeilijke tijd. We moeten er samen voor zorgen dat we onze sector draaiende houden. Hier sluiten wij ons volledig bij aan!

Verder lezen Sluiten

Al vanaf het eerste geval van Corona in Nederland zijn wij alert. En volgen we maatregelen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM goed en tijdig op.

Dit betekent dat we zoveel mogelijk vanuit huis werken. Onze branche is deels goed ingericht om op afstand te werken. Zoals met de verwerking en het analyseren van data, maar ook met het ontwikkelen van Geo-ICT tooling. De data-inwinning voeren we nu zelfstandig uit. Zo zit er momenteel maar 1 persoon in onze Streetmapper-IV. Later meer over deze innovatieve ontwikkeling!

Wij vinden dat de regering alle complimenten verdient voor het grote pakket aan steunmaatregelen voor de ondernemers. Dit is een geweldig vangnet.

Wij zien dus genoeg mogelijkheden om de werkzaamheden in onze sector draaiende te houden. GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland doen een beroep op alle betrokken stakeholders in de geo-sector. Dit met als doel ervoor te zorgen dat we alles op alles zetten om binnen de kaders van veiligheid en gezondheid onze werkzaamheden in de geo-sector te continueren. Op die manier hoeven wij vooralsnog geen beroep te doen op het pakket aan steunmaatregelen van de overheid.

Dit kunnen we niet alleen, hier hebben we ook onze opdrachtgevers voor nodig. Blijf ons ook de komende tijd uitdagen met nieuwe projecten.

Ook in moeilijke tijden staan wij voor u klaar: wij werken zorgvuldig verder aan onze lopende én nieuwe projecten!

Lees het volledige statement hier.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Jolle Jelle de Vries
Meer actueel
Alles zien