Actueel

Vakbeurs Openbare Ruimte Utrecht

Dit jaar vind je ons ook op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrechtwoensdag 27 & donderdag 28 september. Op deze grote beurs zien we je graag op stand 4.4.25. Wat wij hier presenteren? Met name ons 3D-stadsmodel van de Amersfoortsewijk Liendert. Op deze beurs kun je (net als op de Geobuzz) door het 3D-stadsmodel en de andere producten die we gerealiseerd hebben binnen dit project vliegen. Ook vertellen we je graag meer over onze visuele weginspecties.

  • Utrecht
Verder lezen Sluiten

Op beide beursdagen geven wij een lezing over ‘Het automatisch genereren van kaarten voor beheerdata‘. De lezing gaat over onze zelfontwikkelde software die op basis van artificial intelligence objecten in de 3D-puntenwolk herkent en classificeert. Dit zijn objecten zoals: verkeersborden, bomen en lichtmasten. Wat ons uiteindelijke doel hiermee is? Het automatisch genereren van kaarten voor beheer en onderhoud. Maar zover zijn we nog niet, Carl Lankveld en Jeroen Niemendal nemen je in de presentatie mee in de wereld van landmeetkunde en innovatie door de jaren.

De lezingen zijn op beide dagen in de Julianazaal 3 (1e verdieping):

  • Woensdag 27 september is de lezing van 10.45 tot 11.15 uur
  • Donderdag 28 september is de lezing van 13.00 tot 13.30 uur

Hieronder vind je een overzicht welke Geomaat’ers (en Eyefly’er) je treft op welke dagen:

Geomaat vakbeurs openbare ruimte Utrecht

Woensdag 27 september (Marcel Kuipers, Carl Lankveld, Remco Kootstra, Janine Kemkers, Ilse van der Steen & Jeroen Niemendal)
Donderdag 28 september (Marcel Kuipers, Remco Kootstra, Jeroen Niemendal & Ilse van der Steen)

Marcel Kuipers commercieel manager GeomaatEyefly Remco Kootstra bedrijfsleiderGeomaat Janine Kemkers communicatie specialistGeomaat commercieel manager Ilse van der Steen

 

Zie andere collega’s en hun functies op de Ons Team pagina.

Meer actueel
Alles zien