Actueel

Inwinnen data van duikers: 'kwantiteit met kwaliteit'

Succesvolle inwinning van +350 duikers in West en Zuid Nederland. Rijkswaterstaat wil haar areaal op het gebied van DTB en KernGis actueel houden. Dit resulteert in gedetailleerde en correcte geodetische data van de gehele infrastructuur van Nederland. Dit sluit goed aan op onze expertise landmeten.

  • zuid-/ west Nederland
  • voorjaar 2019
  • 2bProjects en Mourik
Verder lezen Sluiten

Inwinning data

Samen met 2bProjects en Mourik hebben wij bijgedragen aan de inventarisatie van het grote aantal duikers. Wij hebben tijdens het inwinnen van data van de duikers alle vereiste kenmerken in kaart gebracht. Hierdoor krijgen we een zeer uitgebreid en gedetailleerd beeld van de duiker. Waaronder de geografische ligging uitgedrukt in coördinaten tot de staat en functie van de duiker.

Samenwerken met Geomaat verloopt soepel, open en plezier – 2bProjects

Onze werkwijze

Vakmanschap is onze prioriteit, hierdoor garanderen wij kwantiteit mét kwaliteit. Wij streven naar een efficiënte werkwijze: dit begint al bij een uitgebreide voorbereiding om de werkzaamheden in het veld snel en correct te laten verlopen. Bovendien hebben wij gebruik gemaakt van een pilot van een representatieve set duikers. De bevindingen van deze pilot hebben wij toegepast tijdens het vervolg van het project.

Bovendien vindt de verwerking van de data kort na het inwinnen plaats, dit mede dankzij het corresponderen via online platformen. Het voordeel hiervan is dat de gegevens in het veld direct worden uitgewisseld en gecontroleerd door onze specialisten op kantoor. Hierdoor wordt er zeer nauwkeurig resultaat opgeleverd en is de kans op fouten drastisch gereduceerd.

Meer weten over de inwinning van duikers? Neem gerust contact op.

Niels Woltman
Meer actueel
Alles zien